Lucie - České Budějovice

Lucie - České Budějovice

Adresa:

České Budějovice, F. A. Gerstnera 7/8

Termín: 16.11.2019

Žánr: koncertyAlternative rock Hard rock Pop rock


Nejslavnější česká skupina Lucie bude pokračovat v koncertování i v roce 2019. Po osmi vyprodaných hokejových stadionech se rozhodla vyrazit na turné po menších halách v Česku. V červnu příštího roku se v rámci pokračujícího turné k aktuálnímu albu EvoLucie zastaví v plzeňském Lochotínském amfiteátru na jediném open air vystoupení v roce a dále na podzim v Hradci Králové, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Jihlavě, Znojmě, Zlíně, Olomouci nebo Třinci. Na většině míst kapela minimálně 15 let nekoncertovala.

„Je nám ctí oznámit, že kapela po vydání nového alba EvoLucie pokračuje v činnosti a vyráží za fanoušky do regionů. V menších halách jim bude mnohem blíž a koncerty tak dostanou další rozměr. Lucie na všechny zastávky přiveze vizuály a zmenšenou show, kterou nedávno předvedla na vyprodaných stadionech,“ říká manažer skupiny Ladislav Vajdička z vydavatelství BrainZone.

Turné 2019 bude ve znamení nedávno vydaného a skvěle přijatého alba EvoLucie, které kapela vydala po 16 letech od poslední řadovky. Skupina na něm pracovala s přestávkami sedm měsíců. Svými skladbami na desku přispěli všichni členové David Koller, Robert Kodym, P.B.CH. a Michal Dvořák. O většinu textů se postaral Robert Kodym. Třinácti písňová kolekce se natáčela pod dohledem zvukaře a producenta Pavla Karlíka. Výsledný zvuk části skladeb vybrušovali i zkušení zahraniční producenti Mike Fraser, John Spiker, Mark Plati, Mike Clink nebo čeští zvukaři Ecson Waldes a Jiří Janouch. Zajímavý je i výčet některých hostů, mezi nimiž jsou i zpěvačka Lenny, saxofonista Vratislav Brabenec z The Plastic People of the Universe nebo kytarista Phil X z kapely Bon Jovi.

EVOLUCIE TOUR 2019:

20.6. Plzeň – Amfiteátr Lochotín
7.11. Hradec Králové - ČPP Arena
9.11. Liberec - Home Credit Arena
12.11. Ústí nad Labem - Zimní stadion
14.11 Karlovy Vary - KV Arena
16.11. České Budějovice - Budvar aréna
19.11. Jihlava - Horácký zimní stadion
21.11. Znojmo - Zimní stadion
23.11. Zlín - Zimní stadion Luďka Čajky
26.11. Olomouc - Zimní stadion
28.11. Třinec - Werk Arena

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lucie - České...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 123 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.2 km)

Villa GapČeský Krumlov (20.4 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (14.8 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.8 km)