StudentJam - Tábor

StudentJam - Tábor

Adresa:

Tábor, Divadelní 218

Termín: 19.10.2018
Vstupné:

180 Kč

19říjen pátek 18:00

Žánr: festival studenti benefiční akce divadlo hudba


Jsme skupina studentů z Tábora, co si jednou sedla a náhodou přišla s nápadem uspořádat studentský festival, protože v našem okolí nic takového není. Co víc, rozhodli jsme se, že tento nápad můžeme využít k tomu udělat něco dobrého pro ostatní. Právě proto půjde veškerý výdělek festivalu do Domácího Hospicu Jordán, informace o tom co to je a co vlastně dělá, najdete zde.

Uspořádáme tedy festival studentů z Tábora a okolí, kde můžou získat zkušenosti s vystupováním a zároveň vytvořit kontakt mezi studenty a benefiční činností, které je pořád tak málo, protože jako studenti obecně, nemáme moc peněz na rozdávání, tak chceme ukázat, že na to i přesto máme.

Jedná se o dva večery. První, páteční proběhne v divadle, a bude spíše oficiální; krátké divadelní představení, spíše klasická hudba a podobně. V prostorách divadla také bude po hlavní části večera program pokračovat v D-klubu. Druhý proběhne na náměstí Jana Žižky, kde vystoupí hlavně studentské kapely a bude se vybírat dobrovolné vstupné. Během obou večerů bude ke koupi festivalové oblečení, káva od lokální Putovní pražírny a domácí marmelády od Rose Garden.

Celý festival, od plakátů přes dobrovolníky až po vystupující je organizován (až na pár vyjímek) studenty, kteří zadarmo investují svůj čas do toho, aby mohli pomoci někomu dalšímu.

MÍSTO KONÁNÍ
DON Tábor, Stánek, Divadelní 218/2, Tábor

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Tábor Akce v obci Tábor

Podobné akce

Ubytování v okolí akce StudentJam - Tábor

Romantik Hotel EleonoraTábor (965 metrů)

Zoo TáborTábor (2.9 km)

Villa LiduškaBechyně (18.9 km)