Městské slavnosti - Prachatice

Městské slavnosti - Prachatice

Adresa:

Prachatice, Velké náměstí

Termín: 19.9.2020
Vstupné:

zdarma

19září sobota 09:30

Žánr: ostatní akceslavnosti historie děti rodina Prachatice technika atrakce městské slavnosti hudba


V sobotu 19. září od 9.30 hodin se budou konat na Velkém náměstí Městské slavnosti. Do letošního ročníku se vedle kulturních souborů zapojil i Hasičský záchranný sbor ÚO Prachatice, který slaví 50. výročí své činnosti.
Na samém zahájení budete moci zhlédnout slavnostní nástup, po kterém bude vikářem Petrem Plášilem požehnáno vozům záchranného sboru. Přistavená vozidla si budete moci prohlédnout až do odpoledních hodin. Návštěvníky jistě potěší ukázky vyprošťování z autovraku a možnost si používanou techniku právě k této činnosti i takzvaně osahat.

V odpoledních hodinách se můžete těšit například na dětský sbor Píšťalka, taneční skupinu T.A.M. či country kapelu Husmen. Vedle kulturního programu proběhne v 14.00 hodin vyhlášení a předání ocenění značky „Regionální potravina Jihočeského kraje 2020“, kterou uděluje Ministerstvo zemědělství nejkvalitnějším zemědělským nebo potravinářským výrobkům. Oceněné potraviny budete moci na místě ochutnat a v případě zájmu i zakoupit. Celodenní program zakončí v podvečerních hodinách svým koncertem strakonická rocková kapela Parkán.

Na děti bude čekat zdarma skákací hrad v podobě hasičského auta a zábavný koutek, kde budou moci plnit různé úkoly.

Nezapomeňte a svou přítomností přijďte ocenit nejen výbornou práci hasičů a výrobců kvalitních potravin, ale i kulturních souborů z našeho města v sobotu 19. září na Velké náměstí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Jihočeský kraj Akce v obci Prachatice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Městské slavnosti -...

Šumava InnKvilda (30.5 km)

Villa GapČeský Krumlov (31.4 km)

Villa GallistlČeský Krumlov (31.8 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní zámek Kratochvíle Státní zámek Kratochvíle Netolice (13.5 km)