Charitativní festival houpačka 2018

Adresa:

Velešín, fotbalové hřiště

Termín: 18.8.2018 19.8.2018
Vstupné:

150

18srp - 19srp celý den

Žánr: festivalycharitativní


Milí přátelé, houpačkáři a partneři Spolek 2/4 ve spolupráci s vámi připravuje již 6. ročník charitativního a multižánrového festivalu „HOUPAČKA 2018...aneb my vám-vy nám“. Letos se společně pohoupáme 18. srpna ve Velešíně v areálu fotbalového hřiště FC Velešín. Brány festivalu se pro vás otevřou ve 13.00 hod.

Je nepsaným pravidlem, že Houpačka každý rok představuje nový program ve kterém nabízí kulturní a společenské projekty minoritních žánrů pro široké spektrum veřejnosti. Jinak tomu nebude ani letos! Nedílnou součástí festivalu je benefiční běh pro „Metoděje“, který vás dovede až k Houpačce, kde se budete moci vyřádit na řadě originálních atrakcí a soutěží, sledovat netradiční exhibice či workshopy a seznámit se s aktivitami neziskových organizací, které se snaží pomáhat druhým a užít si mnoho dalších překvapení. Samozřejmostí je napěchovaný hudební program na kterém se budete moci vlnit do rytmů těch nejlepších kapel, které nabízí tuzemská alternativní scéna Jsme přesvědčeni, že společně prožijeme báječný den ve skvělé atmosféře. Už se na vás moc těšíme a nezapomeňte, že vaše účast pomáhá dobré věci :)

HOUPAČKA POMÁHÁ ! Již 6 let spolupracuje náš-váš festival se spolkem „METODĚJ“ a společně se snaží finančně podpořit děti a jejich rodiny se vzácnou a závažnou metabolickou poruchou. Tato onemocnění jsou velmi často život ohrožující a zásadně omezující kvalitu života pacientů. Navíc jsou natolik specifická a vzácná, že pro ně nezbývá místo v „tabulkovém“ systému našeho sociálního systému a rodiny těchto dětí jsou nuceni hradit nákladné kompenzační pomůcky, léky apod sami a proto se Houpačka pokouší vytěžit finanční prostředky na jejich podporu. V loňském roce se podařilo získat částku 81 163 kč, tentokrát na vzdělávací programy a od roku 2013 pak celkovou částku bezmála 360 000.-kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Velešín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Charitativní festival...

Wellness Pension AmetystČeský Krumlov (10.9 km)

Vila JohankaČeský Krumlov (11 km)

Villa GallistlČeský Krumlov (11.2 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (7.2 km)
Státní hrad a zámek Český Krumlov Státní hrad a zámek Český Krumlov Český Krumlov (11.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (27.3 km)