Budvar fest

Budvar fest

Termín: 22.9.2018
Vstupné:

od 350,- Kč

22září sobota 13:00

Žánr: koncertykoncertyčeské

Umělci: ImodiumUDGMandrageArakainČechomor


Nejlepší pivní servis, kvalitní kapely, super doprovodný program – to je Budvar fest– jednodenní hudební festival, pod taktovkou Budějovického Budvaru. Rockeři z české scény rozezvučí struny kytar v sobotu 22. září 2018 na českobudějovickém Výstavišti v Pavilonu T. Brány areálu se otevřou ve 13 hodin.

Vstup do areálu festivalu bude možný POUZE branou od Tesca. Na Výstaviště bude možné projít i hlavním vchodem. V takovém případě ale musí návštěvníci projít celé Výstaviště až k Tescu.

Účinkující: Imodium UDG Doctor P.P. CITRON Čechomor - official MANDRAGE Arakain AC/CZ Cena vstupenek: předprodej 350 Kč - Music Center, Krajinská 36/2, České Budějovice POZOR!

Předprodej bude ukončen 21.9.2018 ve 23:59! Následně bude možné sehnat vstupenky pouze na místě.

Historie kapely sahá až do roku 1996, kdy se spolužáci z ústeckého gymplu Jugi (Tomáš Staněk) a dvojčata Petr a Pavel Vrzákovi začínají potkávat na zkouškách ve sklepě u Vrzáků doma. Další roky jsou ve znamení personálních...
Kapela Mandrage, v jejíž středu stojí zpěvák Vít Starý, zahájila svoji hudební kariéru již roku 2004. Poprvé o sobě dala vědět širší veřejnosti hitem "Kapky proti slzám" roku 2007. Pak již nabrala jejich kariéra na obrátkách.
Čechomor je česká hudební skupina založená na jaře roku 1988 původně jako volné sdružení muzikantů hrajících kramářské písně s názvem I. Českomoravská nezávislá hudební společnost. Po roce 1994 přešla skupina z čistě...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Budvar fest

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 233 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (7.7 km)

Villa GapČeský Krumlov (20.8 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.3 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (33.4 km)