Není tu akce, kterou Kulturní zařízení Domovina pořádá? Přidej ji
  • Aktuální program
  • Byli tadybaierlingk
  • Ohodnoť místo
  • www.kzdomovina.cz

Budova kulturního zařízení Domovina byla postavena v Praze v roce 1921 a i když už hodně pamatuje, je stále udržovaná a doplňována moderními doplňky, aby byla stále krásná a funkční.

Její historie je plná zajímavých příběhů a osobností, které se zde setkávaly, aby sdílely svou vášeň pro umění. V Praze je kulturní zařízení Domovina oblíbeným místem a velký důraz se zde klade na to, aby se tu každý cítil jako doma.

Najdeme zde velký sál „Foersterova síň“, malý sál a divadlo. V celém prostoru je dostupné pokrytí Wi-Fi a všechny prostory jsou nekuřácké.

Velký sál je určen pro pořádání koncertů, tanečních akcí, plesů, divadelních představení, kulturně vzdělávacích akcí a mnoho dalších společenských událostí. Vše je pořádáno pro všechny lidi bez rozdílu věku.

V malém sále se pořádají různé přednášky, semináře, workshopy, schůze SVJ či družstev. Nebo si zde můžete posedět s dobrou kávou a zákuskem zakoupené v místním divadelním baru.

Divadlo má celkovou kapacitu 420 míst k sezení. Divadlo se nachází v přízemí. K dispozici je také divadelní bar kde se návštěvníci mohou občerstvit a dát si něco dobrého k pití. Je zde možnost využití bezbariérového přístupu.



Kulturní zařízení Domovina - program na duben

27duben sobota 18:00

Koncert

Kulturní zařízení DomovinaKoncert

Štítky

Kulturní zařízení Domovina: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (1 039 m)
Café Louvre Praha 1 (3.5 km)