Country club Lucie, Hradec Králové - program na únor

Country club Lucie

Hradec Králové, Národních mučedníků 209/9

Není tu akce, kterou Country club Lucie pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyTatarka
  • Ohodnoť místo
  • www.cclucie.cz

Country club Lucie poskytuje řadu prostorů ideálních pro různé akce, a to výhradně v nekuřáckém prostředí. Hlavním lákadlem je prostorný sál, který je vybaven širokým pódiem a má kapacitu až 130 osob.

Tento sál lze snadno přizpůsobit vašim potřebám díky flexibilní stolové úpravě, což ho činí ideálním místem pro konference, svatební hostiny, nebo jiné společenské události. Jeho moderní design a funkční vybavení zajistí, že každá akce bude nejen stylová, ale i pohodlná pro všechny hosty.

Pro ty, kteří hledají uvolněnější prostředí, nabízí Country club Lucie útulnou pivnici a salonek. Pivnice je ideální místo pro menší společenské akce nebo neformální setkání. Její tradiční a přátelská atmosféra poskytuje dokonalý únik od shonu každodenního života. Kromě toho, v teplých měsících se mohou hosté těšit na naši letní zahrádku, která nabízí klidné a pohodové prostředí pro relaxaci a užívání si venkovní atmosféry.

Ať už plánujete velkou oslavu nebo malé soukromé setkání, Country club Lucie poskytuje perfektní prostředí pro každou příležitost.

FOTO: Oficiální stránky klubu



Country club Lucie - program na únor

Tento klub si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Country club Lucie: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!