PVA Expo Praha - program na duben

PVA Expo Praha

Praha 9, Beranových 667

1
Není tu akce, kterou PVA Expo Praha pořádá? Přidej ji

PVA Expo Praha, největší výstaviště v České republice, představuje hlavní centrum pro mezinárodní veletrhy a výstavy v Praze. Od svého založení se PVA Expo stalo synonymem pro prestižní akce a je důležitým místem setkávání odborníků z různých oborů.

Tento areál nacházející se v Praze v Letňanech se rozkládá na ploše 105 000m2 v těsné blízkosti konečné stanice metra trasy C. PVA Expo Praha nazýváme také jako Výstaviště Letňany.

Multifunkční prostory nabízí využití nejen pro pořádání veletrhů, ale také konferencí, výstav, divadelních představení, koncertů, sportovních akcí, firemních večírků a mnoho dalšího.

K PVA Expu Praha přiléhá i velké parkoviště. V areálu je 700 míst pro vystavovatele a v těsné blízkosti dalších 3000 míst pro návštěvníky.

V PVA Expo Praha je vše, co je potřeba jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky. Pod jednou střechou najdeme restaurace, kavárny, odpočinkové zóny, šatny, business centrum, press centrum, konferenční sály s kapacitou 30-150 osob. Od roku 2015 je zde kongresový sál s kapacitou 650 míst k sezení.



PVA Expo Praha - program na duben

5dub - 6dubcelý den

4dub - 7dubcelý den

For Pets 2024

PVA Expo PrahaOstatní

5dub - 7dubcelý den

11dub - 14dubcelý den

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)
Café Louvre Praha 1 (8.6 km)

Štítky

PVA Expo Praha: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!