Centrum Walzel - fabrika na zážitky, Adršpach

Centrum Walzel - fabrika na zážitky

Adršpach, Dolní Adrpšach

Není tu akce, kterou Centrum Walzel - fabrika na zážitky pořádá? Přidej ji
  • Byli tadybarbora.brandejsova
  • Ohodnoť místo
  • www.walzel.cz

Centrum Walzel nabízí vzrušující možnosti pro bowlingové nadšence. Připraveny jsou čtyři profesionální dráhy, které mohou hostit až 32 hráčů. Pro děti jsou k dispozici speciální výsuvné mantinely, a navíc je tu laserová střelnice, kde si můžete vyzkoušet střelbu z realistických zbraní na projekční plochu s různými střeleckými hrami.

Centrum Walzel rovněž nabízí mnoho možností pro ty, kteří chtějí potrápit své tělo. Můžete využít služby fitness centra s posilovacími stroji, kardio zónou a trx pásy. K dispozici je také 13 metrů vysoká lezecká stěna s různými obtížnostmi a možností vypůjčení vybavení či lekcí s instruktorem. Pro bezpečnější lezení slouží boulderingová stěna s matracemi na podlaze.

Centrum Walzel přináší také relaxační prostor v podobě solné jeskyně, kde můžete zažít pozitivní účinky minerálů a stopových prvků na psychiku a kondici. Je to ideální místo pro odpočinek po fyzické aktivitě, a navíc si zde můžete zakoupit různé solné produkty, vonné svíčky, přírodní mýdla, a dekorační předměty.

Centrum Walzel poskytuje jedinečnou příležitost pro milovníky adrenalinu ve formě střelby z ostrých zbraní na krytých střelnicích. S třemi různými střeleckými dráhami a možností využít služeb zkušených instruktorů je střelba dostupná pro každého, bez ohledu na předchozí zkušenosti. Pro ty, kteří by si chtěli vyzkoušet něco méně intenzivního, je zde také lukostřelba.

Centrum Walzel nabízí dokonalé zakončení dne v restauraci Švejk, kde si můžete vychutnat poctivou českou kuchyni, speciality šéfkuchaře a osvěžující nápoje. Po dni plném aktivit je to ideální místo pro doplnění energie a pohodu v přátelské atmosféře.

FOTO: Oficiální stránky Walzel



Centrum Walzel - fabrika na zážitky a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Centrum Walzel - fabrika na zážitky: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!