Greyhound Park, Praha 5

Greyhound Park

Praha 5, Plzeňská 215f

Není tu akce, kterou Greyhound Park pořádá? Přidej ji
  • Byli tadygreyhoundpark
  • Ohodnoť místo
  • greyhoundpark.cz

Areál Greyhound Park Motol je znám také jako "Greyhound Park", nebo jednoduše "Park". Areál se nachází v údolí Parku Cibulka, který je součástí pražského Přírodního parku Košíře - Motol a geologického fenoménu (chráněné přírodní památky) Motolský ordovik, u ulice Plzeňská. "Park" je skvělé výletní místo, skvělé místo pro trávení dovolené, když nechcete nebo nemůžete ven z Prahy. Jste v přírodě, a přesto v civilizaci - se skvělým zázemím.

Areál je tvořen sportovní plání, budovou se třemi restauracemi ve dvou podlažích (Cafe Gallery Restaurant, Sport Bar Restaurant, Vyhlídková restaurace) s přilehlými krytými terasami, zahrádkami, rozlehlými podzemními garážemi (celkem ve třech podlažích), pozemním parkovištěm a přístupovými komunikacemi. Všechny prostory jsou dobře přístupné pro kočárky i vozíčkáře.

Ve všech restauracích se můžete skvěle najíst i napít, skvěle "natankovat" energii. Ke způsobům nabírání energie patří i výborné jídlo a pití, kuchyně s biologickou stravou využívající čerstvé sezónní druhy potravin.

Kromě skvělého menu vyhlášené kuchyně Four Leaf Restaurant  bude Váš komfort umocněn výjimečným prostředím a dokonalým servisem.  Prostory restaurací Four Leaf Restaurant jsou nekuřácké a jsou vlídn&´ také pro rodiny s dětmi. Přírodní materiály vybavení a zařízení a čistý design restaurace i navazujících prostor zprostředkovávají čistou a jasnou atmosféru.



Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Greyhound Park: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Savoy Praha 5 (4.3 km)
Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.8 km)

Je libo tematický výlet po okolí?

Aktuální předpověď počasí v Praze?