RockStar Café

Tišnov, Nádražní 1917

Není tu akce, kterou RockStar Café pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Ohodnoť místo
  • www.rockstarcafe.cz

Restauraci ROCKSTAR CAFÉ naleznete v prvním patře nově postaveného sportovního a obchodního centra v Tišnově ve výhodné bezprostřední blízkosti autobusového a vlakového nádraží.

Rádi Vám nabídneme výběr z našeho jídelního lístku, kde dominuje vlastní výroba pizzy dle vlastního výběru, originální hamburgery z pravého hovězího.

Z nápojového sortimentu Vám nabídneme sortiment Pivovaru Starobrno vč. speciálů. Z nealko sortimenu zde převládá sortiment firmy PepsiCo, včetně jejich energetického nápoje Rockstar. V kávovém a čajovém sortimentu Vám rádi nabídneme zastoupení značky Rioba.

Naše prostory jsou maximálně variabilní a proto pro Vás rádi uspořádáme akce nejrůznějšího firemního i soukromého charakteru: svatby, oslavy, narozeniny, školení, přednášky, módní přehlídky, koncerty...

Disponujeme pódiem, kvalitním profesionálním ozvučením a osvětlením. Taktéž je k dispozici technika pro projekce v rozměru až 4*5m.

V bezprostřední blízkosti se nachází nový, kvalitní bowling se šesti drahami, profesionálním vedením, který je vhodným doplňkem právě pro soukromé i firemní akce. 
Více informací na www.rockstarcafe.cz nebo na Facebookovém profiluwww.facebook.com/rockstartisnov

Na setkání s Vámi se těší team RockStar Café!



RockStar Café a okolí - aktuální program

Tento klub si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

RockStar Café: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!