Není tu akce, kterou Městský klub Sokolovna pořádá? Přidej ji

Městský klub Sokolovna Vamberk je centrem kulturního dění ve městě, poskytujícím občanům množství kulturních aktivit. Jeho hlavním úkolem je organizování a podpora kulturní činnosti, včetně koncertů, divadelních představení, tanečních kurzů a dalších společenských událostí.

Městský klub Sokolovna Vamberk se zaměřuje také na konání plesů, tanečních zábav, diskoték, módních přehlídek a zábavných programů pro děti. Důraz je kladen na široký výběr akcí pro různé věkové a zájmové skupiny.

Městský klub Sokolovna Vamberk pořádá také Svatováclavský jarmark a vánoční trhy. Navíc je domovem několika významných akcí s celorepublikovým dosahem, jako jsou Voříškův Vamberk a krajkářské slavnosti, které přitahují návštěvníky z celé země.

Městský klub Sokolovna Vamberk nabízí také pronájem prostor pro různé akce. S velkým sálem pro 300 osob a dalšími menšími prostory, jako jsou malý sál, velká a malá šatna, a výstavní síň, je ideálním místem pro širokou škálu akcí od přednášek po svatby a životní jubilea.

Městský klub Sokolovna Vamberk je známý pro své Mezinárodní setkání krajkářek a Bienále české krajky. Tyto akce, konané v sudých letech, podporují tradiční řemeslo a přitahují účastníky z domova i zahraničí, čímž zvyšují kulturní profil města Vamberk.

FOTO: Jiří Schauer


Přidat novou kulturní akci k tomuto objektu

Chcete připojit k akci fotografii?
Prosíme, nepište celý titulek velkými písmeny (převést na malá)Anglický název?
Vyplňte, pokud akce končí jiný den než začíná (vicedenní akce, festivaly...)
Anglický popis akce?
E-mail musí vyplňit pouze neregistrovaný fanoušek... Zaregistrovat (Proč se registrovat?)
Přidáním akce souhlasíte s podmínkami serveru Informuji.cz

Snažíte se vložit akci, kterou již máme v databázi?


Městský klub Sokolovna a okolí - aktuální program a vstupenky

Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknout

Štítky

Městský klub Sokolovna: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!