Zámek Horní Libchava, Horní Libchava

Zámek Horní Libchava

Horní Libchava, Horní Libchava 1

1
Není tu akce, kterou Zámek Horní Libchava pořádá? Přidej ji

Zábavní areál v severních Čechách. Pořádáme pohádkové akce pro rodiny s dětmi, letní a příměstské tábory, narozeninové oslavy a další.

V našem areálu naleznete i komunitní školku ŽIVÁTKA.

Renesanční zámek s přilehlým areálem si bohužel prošel devastací, proto zde nezbyl žádný historický inventář. Majitel, cestovatel a dobrodruh, vybavil zámek etnografickou výstavou s unikátním nábytkem. A právě v takto originálních prostorách můžete vidět různé pohádky, což nabízí nevšední zážitek. Dvě patra etnografické výstavy, strašidelné sklepení, vytápěná dětská dílna…. To vše vám nabídne zámecká budova.

Před zámkem na prvním nádvoří si můžete prohlédnout kachny, slepice, králíky, morčata apod. ve Vesničce zvířátek. Vedle prvního nádvoří se nachází armádní hala, přestavěná na kulturní sál, kde se hrají pohádky za ošklivého počasí. V tomto kulturním sále se také nachází pokračování etnografické výstavy. Vedle kulturního sálu se pak nachází druhé nádvoří, které slouží jako amfiteátr pro letní pohádky. Naleznete zde také dortíky paní Kavenské, teepee a umělého bizona v životní velikosti a zátiší buku převislého, zvaného „Frňákovník“. A máte se dál na co těšit, protože máme pro Vás naplánované velkolepé překvapení do rozsáhlých zámeckých zahrad za zámkem.



Zámek Horní Libchava a okolí - aktuální program a vstupenky

18kvě - 19kvěcelý den

Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknoutMáš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Zámek Horní Libchava: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!