Čítárna Unijazz

Praha 1, Jindřišská 5

Není tu akce, kterou Čítárna Unijazz pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyunijazz
  • Ohodnoť místo
  • www.unijazz.cz

Unijazz je občanské sdružení, které pod tímto názvem pracuje od roku 1987 a je jednou z organizací, navazujících na činnost bývalé Jazzové sekce. Sdružuje zájemce o hudbu nejrůznějších žánrů pokud možno v souvislostech a v návaznosti na další kulturní oblasti.

Podpora kulturních aktivit deklarovaná v názvu sdružení se odehrává především v rovině praktické. Snažíme se zprostředkovávat kontakty a informace, napomáhat při vzniku a uskutečňování zajímavých projektů, a to i tím, že jejich tvůrcům dáváme prostor na vlastních akcích. Za rok 1999 byla sdružení Unijazz udělena žánrová cena Akademie populární hudby v kategorii etnická a alternativní hudba za soustavnou péči o nezávislou kulturu s přihlédnutím k pořádání festivalu Alternativa a v roce 2000 byl Unijazz na tuto cenu nominován.

Od roku 1991 vydáváme nekomerční měsíčník - kulturní magazín UNI, který se orientuje zejména na hudbu, a to jak samostatně, tak v návaznosti na ostatní umělecké žánry, další kulturní oblasti (film, literatura, divadla a výtvarné umění) i jiné oblasti lidského počínání. Mimo jiné též obsahuje hodnocení CD novinek českých i zahraničních a nabídku zásilkové služby.

Telefon: 222 24 09 01



Čítárna Unijazz a okolí - aktuální program

Tento klub si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Čítárna Unijazz: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (902 m)
Café Louvre Praha 1 (2.1 km)