Deep Purple prozrazují vše o novém albu. Na turné mají velké plány

Deep Purple prozrazují vše o novém albu. Na turné mají velké plány

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela Deep Purple na podzim minulého roku ohlásila velké světové turné, které podpoří i vydáním nové studiové desky. Nejprve na téma jubilejní dvacáté studiovky, se kterou rocková legenda dorazí i do Prahy, trochu mlžila, nyní konečně zveřejnila všechny podrobnosti včetně plánovaných formátů.

Nová studiovka Deep Purple, která vyjde 7. dubna, je oprávněně považována za jeden z nejočekávanějších titulů tohoto roku. Album pojmenované inFinite bylo natáčeno v průběhu roku 2016 a na CD a vinylu přinese deset zbrusu nových písní. O dost lépe na tom budete, pokud si desku pořídíte digitálně. Na iTunes totiž získáte čtyři bonusové skladby, například i song Paradise Bar, který kapela představila před pár dny.

Vzhledem k tomu, že Deep Purple patří k opravdovým legendám a mají tak zástup věrných fanoušků, nešetřila kapela ani v rámci fyzických formátů. Kromě klasického CD si budeme moci pořídit i digipack s bonusovým DVD, na kterém nás čeká devadesátiminutový dokument z natáčení desky. Stejné DVD bude přiloženo i k vinylové verzi alba inFinite.

Pro náročnější bude k mání i boxset, který bude obsahovat CD+DVD a speciální tričko kapely. Mnohem více dárečků získáte, pokud šáhnete po té nejdražší verzi, tedy po tzv. big boxsetu. Ten bude obsahovat CD, DVD, vinyl, tričko, zároveň i trojici 10'' vinylů s živými nahrávkami, plakát, samolepku a pětici fotek.

Dodejme, že všechny zmiňované formáty budou ke koupi i v České republice, a to hlavně proto, že naše hlavní město patří mezi ta vyvolená, kam Deep Purple během nadcházejícího turné zavítají. Jejich doposud nejnákladnější turné bude jen v letošním roce čítat přes padesát koncertních zastávek. Kapela slibuje, že v roce 2018 bude v turné pokračovat a dorazí i na místa, kde se dlouhá léta nepředstavila. Pražský koncert bude sedmou zastávkou letošního turné a v pražské O2 se uskuteční již 22. května.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Deep Purple

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!