Leoš Mareš chystá koncert. Za VIP lístek požaduje i milión

Leoš Mareš chystá koncert. Za VIP lístek požaduje i milión

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V letošním roce se v České republice uskuteční mnoho velkých koncertů, ale opětovně dojde i na několik velmi zvláštních. Jeden takový ohlásil na duben Leoš Mareš. Údajně půjde o jediný koncert v jeho životě, show se už nikdy nebude opakovat. Tomu uzpůsobil i ceny lístků.

Moderátor, bavič a občasný zpěvák oslaví 27. dubna své jednačtyřicáté narozeniny a rozhodl se, že se v ten samý den pokusí vyprodat Fórum Karlín. Celkem smělý plán může ale mít malou trhlinu - cenu vstupného. Za lístky na stání si Leoš v předprodeji žádá bez deseti korun rovnou tisícovku, což je za dvouhodinovou show samo o sobě dost, ale ještě divočejší cena je za limitované VIP vstupenky.

Ty jsou totiž mimo rozpočet mnoha jeho fanoušků, neb za ně požaduje 9 990 Kč. Limitovaná edice 100 kusů těchto VIP vstupenek nezabezpečuje pouze hezký výhled na jeho koncert, ale i takové bonusy, jako přístup do VIP zóny s vlastním barem, šatnou a WC, parkoviště, catering a nápoje a meet & greet s Leošem před koncertem. VIP vstupenka zároveň bude platit i jako pozvánka na následnou narozeninovou party Leoše Mareše, která bude uspořádána hned po koncertě v luxusním pražském klubu a restauraci.

Pokud máte v kapse zbytečný milión, můžete se stát tím, o kterém se bude v souvislosti s tímto koncertem mluvit možná více než o Leošovi samotném. K mání bude i jedna jediná VIP vstupenka za cenu 990 990 Kč, ke které dostanete i známý moderátorův bílý kožich, který kdysi patřil k jeho image a byl nedílnou součástí jeho vystoupení i klipů.

Vstupenky na Jediný koncert v životě už jsou v prodeji, takže pokud nevíte co s penězi, máte možnost zároveň udělat i něco dobrého. Leoš Mareš se nechal slyšet, že zisk z prodeje lístků bude věnovat na dobročinné účely.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Leoš Mareš

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!