Velké finále! Ovčáček čtveráček zakončí svou dráhu v Bohnicích i v 70 kinech po celé České republice

Velké finále! Ovčáček čtveráček zakončí svou dráhu v Bohnicích i v 70 kinech po celé České republice

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již dnes, v úterý 7. února, se v areálu bohnické léčebny v Praze uskuteční derniéra hry Ovčáček čtveráček. Poslední uvedení populárního nekorektního kabaretu bylo vyprodáno během několika minut, proto ho živě uvede i 70 kin po celé České republice. Samotný mluvčí prezidenta se však organizátorům omluvil. 

Takový zájem o svou hru její tvůrci určitě nečekali. Nejenže byly lístky v bohnickém divadle okamžitě pryč, obrovskému zájmu se těšily i vstupenky do desítek českých kin, jejichž sály byly velmi rychle vyprodané. Proto v mnoha sálech bude ihned po přímém přenosu následovat projekce ze záznamu. Poslední z nich odstartuje v Měšťanské besedě v Plzni, a to pět minut před půlnocí. Celkem pět projekcí, nejvíce ze všech, je pak naplánováno ve Zlíně, v jehož divadle Ovčáček čtveráček vznikl.

Ale pozor! Hra není pouze komediální. "Náš kabaret není prvoplánová legrace, diváci často říkají, že je při sledování mrazilo. Je to divadlo teď a tady. Živý dialog se vším všudy. Vlastně jsem něco tak intenzivního ještě nezažil,” vysvětluje Petr Michálek, autor a režisér inscenace a ředitel Městského divadla Zlín. Ten se při derniéře na pódiu také objeví během úvodu k inscenaci.  

Tvůrci na derniéru pozvali také mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka, jehož postavu v inscenaci bravurně ztvárňuje herec Marek Příkazký. Ten se však omluvil, že bude zrovna mimo hlavní město.  Počin zlínského divadla však nijak neodsoudil, spíš naopak! Na svém facebookovém profilu uvedl, že se mu zdá velmi zdařilý a že mu tato satira lichotí. 

Foto: Twitter.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!