Zpěvačka LP poprvé zahraje v České republice. Do Prahy přiveze své poslední album Lost On You

Zpěvačka LP poprvé zahraje v České republice. Do Prahy přiveze své poslední album Lost On You

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Vůbec poprvé se v České republice tento rok představí americká zpěvačka Laura Pergolizzi známá pod pseudonymem LP. Fanoušci se tak konečně dočkají vystoupení písničkářky s řezavě emotivním hlasem, která na sebe nejprve upozorňovala jako autorka hitů pro Rihannu, Cher, Ritu Oru či kapelu Backstreet Boys. 

Newyorská zpěvačka s italskými kořeny LP vydala své debutové studiové album Heart-Shaped Scar v roce 2001.Od té doby stihla nahrát ještě další tři desky. Minulý rok na sebe upozornila skladbou Lost On You, s níž bodovala ve světových hitparádách, na iTunes, Spotify i na YouTube, kde má píseň k dnešnímu dni již téměř 77 milionů zhlédnutí. 

“Řekla bych, že jsem skrz naskrz písničkářka a chytlavost pro mě není sprosté slovo,” popisuje svou tvorbu šestatřicetiletá hudebnice, kterou mohou fanoušci na pódiu vídat především v pánském obleku a s kudrnatými vlasy. Ve svých písních kombinuje rock, folk a pop, nebojí se hutného kytarového zvuku a jen minimálně používá elektroniku. Sama svůj žánr popisuje jako “big indie” či “stadiónový folkrock”. 

Do Prahy zavítá LP 28. března, kdy vystoupí v klubu Roxy. Vstupenky jdou do předprodeje v pátek 27. ledna za cenu 750 korun. Na místě v den konání koncertu si pak zájemci ještě o padesát korun připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: LP (Laura Pergolizzi)

Místo konání: Roxy Prague

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!