Tom Chaplin zve na pražský koncert novým singlem Still Waiting80%

Tom Chaplin zve na pražský koncert novým singlem Still Waiting

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britská kapela Keane je od roku 2014 minulostí, její frontman Tom Chaplin ale na hudební svět nezanevřel. Na podzim minulého roku se vrátil se skvělým sólovým albem The Wave, které v těchto dnech začal propagovat krásně pochmurnou písní Still Waiting.

Před téměř třemi lety kapela Keane zrekapitulovala svoji tvorbu výběrem toho nejlepšího a následně oznámila pauzu. Frontman Tom Chaplin už tehdy opět bojoval s démonem alkoholu, ale čas, kdy se dával do pořádku, vyplnil prací na nových písních. Jeho debutové album The Wave bylo přijato vřele nejen od fanoušků, ale i o odborné kritiky, což potvrzují i skvělé recenze.

Není proto divu, že se zpěvák rozhodl album představit i za hranicemi Velké Británie. Do začátku února ho čeká ještě několik koncertů v Americe, následně si pár týdnů odpočine a nabere síly na velké evropské turné, které bude čítat pětadvacet zastávek. Zpěvák hity kapely Keane i songy z debutové desky The Wave představí například ve Francii, Německu, Dánsku, Švédsku, Belgii nebo Holandsku. Celou šňůru ale odstartuje právě v České republice, kde se v pražském klubu Roxy představí 6. března 2017.

Ze svého debutu Chaplin představil již dva songy. Nejprve nabídnul píseň Hardened Heart, po které následoval hitový song Quicksand. Nyní zpěvák sází na pomalejší píseň Still Waiting, která jeho debutové album otevírá. Silná melodie se prolíná s nádherně zabarveným hlasem zpěváka a silným osobním příběhem, který v písni vypráví. Nezbývá, než se těšit na jeho pražské vystoupení, určitě to bude velký hudební zážitek.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Tom Chaplin

Místo konání: Experimentální prostor NoD

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!