Rammstein chystají na březen další koncertní film

Rammstein chystají na březen další koncertní film

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Německá kapela Rammstein o uplynulém víkendu obsadila stovku českých kin, kde měl premiéru koncertní film a doprovodný dokument Rammstein In Amerika. Návštěvníci mohli shlédnout dvouhodinový důkaz o tom, že kapela v Americe neměla zrovna jednoduché začátky. Kromě toho si fanoušci mohli na velkém plátně vychutnat i zkrácenou verzi beznadějně vyprodaného koncertu, který Rammstein před léty odehráli v newyorkské Madison Square Garden.

Zmiňovaná kina dle očekávání zaznamenala rekordní návštěvnost a do posledního místa zaplněné sály, a tak není divu, že všichni již vyhlížejí další obdobný projekt. A jak se zdá, čekání asi nebude příliš dlouhé. Minimálně tedy v zahraničních kinech. Již v listopadu minulého roku tam měl mít premiéru další koncertní film s názvem Rammstein: Paris. Nakonec byl ale bez udání důvodu z programů kin stažen.

Nyní to ale konečně vypadá, že se fanoušci německé kapely ohlašované premiéry zmiňovaného dokumentu dočkáme. Jak nezávisle na sobě potvrzují australské sítě Village Cinemas a zároveň i síť Event Cinemas, měl by se film Rammstein: Paris promítat v kinech od 23. března 2017. Podle doposud zveřejněných informací se můžeme těšit na téměř stominutovou kino verzi koncertů, které byly zaznamenány ve dnech 6. a 7. března 2012 v pařížské aréně Bercy.

Pokud se do tohoto projektu česká kina nezapojí, tuzemští fandové nemusí zoufat. Krátce po premiéře v kinech se zmiňovaný koncert dostane i na DVD a Blu-ray, a bude doplněn i o mnoho bonusového materiálu ze zákulisí. Přesný datum vydání nosičů zatím nebyl zveřejněn, ale pokud bychom vycházeli z obdobné strategie, jako v případě posledního koncertního záznamu, budou DVD i Blu-ray v obchodech již den po představení v kinech.

Mít doma nový koncertní záznam jistě alespoň trochu zlepší náladu těm, kteří si nestihli zakoupit lístky ani na jeden z pražských koncertů kapely Rammstein. Oba jsou již týdny beznadějně vyprodané.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!