George Michael údajně pracoval na nové desce. Jeho návrat měl být popový

George Michael údajně pracoval na nové desce. Jeho návrat měl být popový

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jak se zdá, náhlá smrt George Michaela nenarušila pouze plány nadcházejícího dokumentu o jeho hudebních úspěších a natáčení desky Listen Without Prejudice Vol. 1, ale i zpěvákův návrat do hudebního světa. Britský umělec, kterému byl blízký i soul a jazz, totiž v posledních měsících minulého roku pracoval na velkém comebacku, který chtěl letos zpečetit i novou deskou.

Podle čerstvě zveřejněných informací měl za sebou George Michael osmnáctiměsíční pobyt ve švýcarském rehabilitačním zařízení, kde trávil volný čas psaním písní a natáčení demo nahrávek. Krátce poté se setkal i se svým někdejším manažerem Robem Kahanem. "Když jsem mu volal, první, co mě zajímalo, bylo jeho zdraví. Tvrdil, že se cítí velmi dobře a i po hlase bylo znát, že je v opravdu dobrém stavu," uvedl Kahan při rozhovoru pro Billboard.com.

Jak dále manažer prozradil, z písní, které mu George Michael pustil, byl nadšený, neb z nich vyzařovala pohoda. "Šlo o totální pop. Ty songy zněly, jako by patřily na desku 'Faith'. Nebyly vůbec depresivní. I proto jsem byl toho názoru, že je s Georgem vše v pořádku," dodal ve zmiňovaném rozhovoru Rob, který stál britskému zpěvákovi po boku v dobách jeho největších komerčních úspěchů a měl se na jeho comebacku tak opět podílet.

Zda se dočkáme posmrtných písní od George Michaela, ukáží až následující měsíce. Prozatím se Velká Británie soustředí na vzpomínkové akce na tohoto oblíbeného zpěváka. V pátek 6. ledna se velká party uskutečnila v londýnském Tropicana Beach Club, další je naplánovaná na 12. ledna v The Glory London, v Georgově nejoblíbenějším baru, kde byl častým hostem.

Na George Michaeala ale vzpomínají i kolegové z branže. Asi nejdojemnější vzpomínku věnoval tomuto Britovi moderátor, herec a zpěvák James Corden, který na osobní setkání a vliv jeho hudby na svůj život zavzpomínal ve své The Late Late Show.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!