Rammstein ohlašují další koncertní zastávky a nadělují svým fanouškům

Rammstein ohlašují další koncertní zastávky a nadělují svým fanouškům

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud máte rádi německou kapelu Rammstein, či dokonce patříte mezi jejich velké fanoušky, mnoho níže uvedených informací již víte. Pokud se i přesto dozvíte nějakou tu novinku, budeme samozřejmě velmi rádi.

Nedávno zveřejněné koncerty v rámci nadcházejícího turné kapely Rammstein vyvolaly obrovský zájem fanoušků po celém světě. Po většině lístků se téměř okamžitě zaprášilo, což v případě Prahy šestice vyřešila tím, že přidala v našem hlavním městě druhý koncert. Podobný problém řešila i v jihofrancouzském Nîmes, kde kapela kdysi dokonce natáčela i své koncertní DVD pro titul Völkerball. I zde byl přidán druhý koncert.

Kapela Rammstein si je velmi dobře vědoma zájmu fandů o jejich vystoupení, a tak v minulých dnech zveřejnila další zastávky nadcházejícího turné. Jak je všeobecně známo, sami členové kapely si pečlivě vybírají nejen města, kde zahrají, ale i areály, v kterých svojí show odehrají. Jen před pár dny tak ohlásila, že příští rok zahraje v newyorkském amfiteátru Jones Beach Theater, který se nachází přímo u moře. Navíc půjde o jediné vystoupení na východním pobřeží USA.

Výše popsaný koncert se odehraje 25. června 2017 a jen o pár dní dříve to šestici muzikantů zavede po letech opět i do Kanady. Rammstein totiž zároveň potvrdili, že budou headlineři Amnesia Rockfest v Montebello, který se uskuteční mezi 22. a 25. červnem 2016.

Je jasné, že ani několik přidaných koncertů neuspokojí milióny fanoušků po celém světě. Proto se kapela snaží globálně potěšit alespoň v rámci svého oficiálního shopu. Nejen, že každou chvíli vymyslí nějaký nový produkt, který svým věrným fandům nabídne (v nedávné době například horské kolo, sluchátka, mýdlo, masku na spaní, tequilu nebo 3D figurky - vše s logem kapely), ale snaží se nabídnout i něco navíc. V průběhu prosince dostanete ke každé objednávce malý dárek a navíc i originální sběratelskou vánoční pohlednici. Ta letošní je vyrobena ze dřeva a opět na ní nechybí replika podpisů všech členů.

Mimochodem, pokud jste se právě rozhodli, že k Vánocům nadělíte svým blízkým či přátelům lístek na přidaný koncert Rammstein v Praze, máte smůlu. Dle aktuálních informací je i ten druhý již vyprodaný.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Rammstein

Více o "Rammstein"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!