Scott Bradlee's Postmodern Jukebox se vrací do Prahy

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox se vrací do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud holdujete kvalitní hudbě a rádi se bavíte, jistě znáte pojem Scott Bradlee's Postmodern Jukebox. Toto seskupení, které se nejen v České republice těší velké popularitě, se již v březnu příštího roku opět vrátí do Prahy.

Do programu AghaRTA Prague Jazz Festivalu se již počtvrté vrací neuvěřitelná show Postmodern Jukebox Scotta Bradleeho. Po své premiéře v roce 2014 vyprodala tato parta skvělých muzikantů a enternainerů Lucerna Music Bar také v roce 2015. Seskupení se k nám vrátilo a zcela bez problémů a s měsíčním předstihem vyprodalo i letošní koncert ve velkém sále Lucerny. Nejinak tomu bude nesporně i 26. března 2017, kdy bude na přání umělců sál upraven i k sezení.

Seznam sólistů show Scotta Bradleeho se neustálé rozrůstá, a tak si tento umělec dovoluje něco zcela zprvu nepochopitelného - evropské turné absolvuje simultánně se dvěma sestavami. Při poslechu jeho nových videoklipů a zhodnocení jeho ohlasu na sociálních sítích je však patrné, že výjimečný hudebník Scott Bradlee opět uspěje a jeho show nejen nadchne své diváky, ale najde i mnoho nových obdivovatelů.

Vstupenky na sezení seženete na stránkách společnosti Agharta, ty na stání jsou již k mání v obvyklých předprodejích.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Scott Bradlee

Místo konání: AghaRTA Jazz Centrum

Další hudební novinky

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!