Tonda Blaník se po pauze vrací! Odstartovalo natáčení páté série

Tonda Blaník se po pauze vrací! Odstartovalo natáčení páté série

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Populární politicko-satiristický pořad, který od roku 2004 uvádí internetová televize Stream.cz, se po pauze vrácí! Diváci se tak mohou těšit opět na svérázného Tondu Blaníka i jeho asistenta Žížalu a sekretářku Lenku. Nová série bude mít 14 dílů a ten první bude ke zhlédnutí již předposlední den tohoto roku. 

Tvůrci pořadu samozřejmě nemohli nechat současnou pestrost politických událostí bez povšimnutí. Proto  v úterý 13. prosince potěšili fanoušky na sociálních sítích skvělou zprávou. “Píšete si o nové díly, máte je mít! Zatím si ale na tu nadílku musíte chvíli počkat…,” zněl krátký status, pod kterým hned fanoušci začali tipovat, jakým kauzám se asi nové díly budou věnovat. 

Pávě v úterý 13. prosince padla první klapka nové série. „Úvodní díl s názvem Mikuláš zrekapituluje uplynulé měsíce a vystaví za ně politické reprezentaci účet. A o tom, že jim vše sečte bez servítků, myslím, není pochyb,“ prozrazuje scénář první epizody producent Milan Kuchynka ze společnosti Negativ, která se na tvorbě nové série podílí v koprodukci se Streamem. 

Diváci se mohou těšit na osvědčené herce - Marka Daniela, Michala Daleckého i Halku Třešňákovou. “Vracíme se v nové sezóně v již tradičním konceptu. Nepřidáváme postavy, ani neměníme prostředí. Jednoduše se popáté budeme snažit, aby seriál Kancelář Blaník byl opět tou břitkou a především aktuální politickou satirou,” vysvětluje šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř. 

Foto: Havel Parkán

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Marek Daniel

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!