Thievery Corporation dorazí v únoru do Prahy

Thievery Corporation dorazí v únoru do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká multižánrová partička Thievery Corporation přijede předvést svou energickou show do pražského klubu Roxy. Rob Garza a Eric Hilton spojí své síly s dalšími hudebníky, aby potěšili české fanoušky 25. února.

Kapelu Thievery Corporation založilo zmiňované DJské duo ve Washingtonu již v roce 1995. Ve své tvorbě od začátku propojuje mnoho hudebních žánrů. Nechybí dub, hip hop, jazz, elektronika, latina či hudba blízkého východu. Díky této multižánrové i multikulturní fúzi se proslavili již svou debutovou nahrávkou Sounds from the Thievery Hi-Fi, jež vyšla v roce 1996.

Kapela je také známá svou spoluprácí s velkým množstvím dalších hudebníků, kteří posunují její hudbu ještě o level výše. Na svém kontě má v současné době již devět studiových alb, osmnáct kompilací a desítky úspěšných singlů. „V pražské Roxy se nás budou Thievery Corporation snažit přesvědčit o tom, že svět je jedna globální vesnice, která se v jeden večer může zhmotnit na jednom pódiu uprostřed Prahy,“ láká na únorový koncert pořadatelská agentura Fource Entertainment.

Lístky jdou do prodeje v pátek 9. prosince. Zájemci je seženou v internetovém předprodeji, a to za 895 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: Thievery Corporation

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!