Sebastian má nový singl. Na debutové album láká baladou Hvězdy

Sebastian má nový singl. Na debutové album láká baladou Hvězdy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvák Sebastian patří k velkým nováčkům tuzemské popové scény. Na svém kontě má prozatím tři velké hity, které se mohou pyšnit milióny zhlédnutí na Youtube a v současné době finišuje se svým debutovým albem. Na něj v adventní době láká novinkou Hvězdy.

Sebastian na písni spolupracoval s tradičním týmem - o produkci se znovu postaral ODD z Atmo Music, s textem zpěvákovi pomáhal jeho liberecký kumpán Beef. Videoklip s noční atmosférou vznikl v prostorách letního tábora Bonětice nedaleko Plzně a na celé natáčení dohlížel režisér a kameraman Jakub Mahdal. "Klip jsme točili v noci, kdy teplota klesla k sedmi stupňům pod nulou. V tomhle směru to bylo naše nejnáročnější natáčení. Obdivuju hlavně Hanu, která se v té zimě procházela bosa a skoro nahá," dodává k novému klipu sám Sebastian.

Nová píseň by měla být poslední singlovou předzvěstí debutového alba. Před Hvězdami vydal Sebastian singly Až na to příjde, Záchranný bod a Toulavá, což je jedna z nejúspěšnějších českých nahrávek na YouTube s počtem přehrání blížícímu se hranici dvaceti milionů.

Zástupy fanoušků (a hlavně fanynek) Sebastian v těchto týdnech rozšiřuje na (před)vánočním turné skupiny UDG, kde přijal roli hosta. Do Vánoc se představí ještě například v Kroměříži, Jilemnici, Jablonci nad Nisou nebo Ústí nad Labem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Sebastian

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!