Rammstein se po šesti letech vrátí do České republiky. V květnu zahrají v Edenu

Rammstein se po šesti letech vrátí do České republiky. V květnu zahrají v Edenu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jen před pár dny se zpěvák Till Lindemann v Rusku rozpovídal o plánech kapely Rammstein v souvislosti s jejich novým studiovým albem. Pokud vše dobře dopadne, dočkáme se nové desky německé kapely na podzim roku 2017. O několik měsíců dřív se ale kapela vrátí do České republiky. Tentokrát se však svým fanouškům představí v rámci koncertu pod širým nebem v pražské Eden Aréně.

Kapela Rammstein patří již léta k nejlepšímu německému hudebnímu exportu. Šestičlenné seskupení, které odstartovalo svoji hudební pouť v roce 1994, doposud po světě prodalo miliony alb, singlů a DVD nosičů a získalo nespočetné množství zlatých a platinových ocenění. Největší obdiv svých fanoušků ale Rammstein sklízejí na koncertních pódiích. Jejich živá vystoupení, která jsou v drtivé většině měsíce dopředu vyprodána, jsou plná pyrotechnických efektů, obscénních gest, vizuálních vychytávek a především energie.

Již od začátků, které se datují do roku 1993, hraje kapela tvrdý a úderný metalový rock, který je však výrazně ovlivněn elektronikou. Tak je milují jejich fanoušci a tak si je i pamatují fandové v České republice, kde se Rammstein naposledy představili na podzim roku 2011, kdy beznadějně vyprodali pražskou O2 arenu. Tentokrát je čeká mnohem větší sousto - 28. května 2017 je přivítáme v pražském Edenu.

Vstupenky na pražský koncert půjdou do předprodeje sítě Ticketpro a Ticketportal od 25. listopadu a zaplatíte za ně od 1 490 do 2 250 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Rammstein

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!