Norský DJ a producent Matoma se v únoru poprvé představí v Praze

Norský DJ a producent Matoma se v únoru poprvé představí v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Hudební styl tropical house to za poslední dva roky etabloval mezi nejžádanější taneční styly. Jeho předními zástupci jsou například Kygo, Robin Schulz, Lost Frequencies nebo Klingande, kteří se svými houpavými tanečními songy okupují přední příčky světových hitparád. Vedle zmiňovaného Kyga je nejvyhledávanějším norským zástupcem i DJ a producent Matoma. Ten vyrazí brzy na velké turné, během kterého se objeví v únoru příštího roku i v Praze.

Matoma, který započal svoji profesionální hudební kariéru v rce 2013, má na svém kontě zhruba deset singlů a nespočetné množství remixů. Jeho rukami prošly například hity od Coldplay, One Direction nebo Jasona Derula a Jennifer Lopez. V poslední době jsme ho mohli zaznamenat v úspěšném společném songu False AlarmBecky Hill a je to jen pár dní, co představil svoji novinku All Night, kterou natočil s úspěšnou kapelou The Vamps.

Matoma je znám svými energickými sety, ve kterých spojuje svoji songy a remixy s exkluzivními mash-upy a prvky urban, dance a popu. A přesně to hodlá představit i českému publiku, za kterým dorazí již 28. února 2017 do klubu Roxy. Předprodej vstupenek byl zahájen dnes (18. litopadu) v 10 hodin dopoledne a vzhledem k tomu, že lze očekávat velký zájem, určitě byste neměli s koupí otálet.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!