Robbie Williams se stal nejúspěšnějším britským sólovým umělcem všech dob80%

Robbie Williams se stal nejúspěšnějším britským sólovým umělcem všech dob

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Robbie Williams to dokázal! Už když se začalo mluvit o jeho nové desce, objevila se první spekulace, že pokud album dosáhne po vydání na první příčku britské prodejní hitparády, bude to znamenat zásadní milník v Robbieho kariéře. A povedlo se! Jeho nové album The Heavy Entertainment Show se v minulém týdnu opravdu stalo ve Velké Británii nejprodávanějším.

Robbie dokázal za minulý týden v Anglii prodat více než 67 000 kusů své nové desky a stal se zároveň prvním žijícím Britem, který nejvyšší příčku britské albové hitparády atakovaldvanáctkrát. Novým albem Williams překonal dosavadní rekord Davida Bowieho a vyrovnal skóre s americkou zpěvačkou Madonnou.

Ještě před vydáním alba The Heavy Entertainment Show to dokonce vypadalo, že Robbie se vyrovná i Elvisi Presleymu, leč ten mu posmrtně vypálil rybník, a to jen před dvěma týdny, kdy se na špici uvelebila deska The Wonder Of You, na které zní hlas legendárního zpěváka za doprovodu Royal Philharmonic Orchestra.

"Jsem nadšený, že se nové album dostalo na číslo jedna a s velkou pokorou přijímám zveřejněné statistiky. Jsem na tuto desku hrdý jako na žádnou jinou a děkuji celému báječnému týmu ze Sony," uvedl Robbie a jedním dechem dodal, že se neskutečně těší, až svůj úspěch se všemi oslaví na nadcházejícím turné, které ho v sprnu přístího roku opět zavede i do České republiky.

Jako malý závdavek zpěvák právě zveřejnil krásný videoklip k novému singlu Love My Life. Určitě se na něj hned podívejte, stojí za to.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci: Robbie Williams

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!