Pořádná listopadová nálož rapu v Lucerna Music Baru! Vystoupí Prago Union i Američan A-F-R-O

Pořádná listopadová nálož rapu v Lucerna Music Baru! Vystoupí Prago Union i Američan A-F-R-O

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ani fanoušci kvalitního rapu nepřijdou v listopadu zkrátka. Lucerna Music Bar pro ně totiž přichystal dva koncerty, na kterých by rozhodně neměli chybět. Do Prahy totiž zavítá americký rapper A-F-R-O. O dva dny později na stejném místě odehrají svůj poslední společný koncert formace Prago Union a Champion Sound.

Američan A-F-R-O přesvědčil o svých kvalitách již návštěvníky letošního Hip Hop Kempu. Nyní se vrací do České republiky, aby potěšil fanoušky v komornějších prostorách Lucerna Music Baru 14. listopadu. „Jeho rap vás rozsápe jak hladovej grizzly. Dá vám bombu, že vám shoří límec. Má rap, jako by mu bylo čtyřicet a posledních dvacet let nedělal nic jinýho, než honil skills,“ zvou na koncert organizátoři. Během vystoupení doprovodí A-F-R-A Marco Polo.

O dva dny později se na tom samém pódiu představí jedna z nejúspěšnějších českých hiphopových formací současnosti. Prago Union na koncertu představí nejen svou nejnovější desku Smrt Žije, ale zároveň odehraje vůbec poslední vystoupení se skupinou Champion Sound. Nedávno totiž obě strany oznámili, že končí svou společnou cestu, která trvala dlouhých šest let. Návštěvníci se však nemusí bát dojemného loučení. Formace totiž rozhodně neplánují žádné melodrama! 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!