Do Prahy dorazí hvězda reggae Alborosie. Již zítra

Do Prahy dorazí hvězda reggae Alborosie. Již zítra

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Čeští reggae fanoušci se již zítra, 3. listopadu, dočkají další světové hvězdy. Po šesti letech totiž vystoupí v Praze italský hudebník Alborosie, který představí publiku aktuální album Freedom & Fyah a The Rockers.

Alberto D’Ascola alias Alborosie se začal aktivně pohybovat v hudební branži již od svých patnácti let. Do reggae se zamiloval tak moc, že se rozhodl odstěhovat na Jamajku, aby se toho o něm naučil co nejvíce přímo tam, kam sahají kořeny rastafariánů. V současnosti je Alborosie jedním z nejrespektovanějších evropských reggae hudebníků. V roce 2011 získal MOBO Awards za nejlepšího reggae zpěváka moderní doby.

Na svém kontě má třináct sólových desek, z nichž dvě poslední – Freedom & Fyah a The Rockers – vyšly tohoto roku. Cestuje po celém světě, aby potěšil fanoušky svým koncertem. A vystupuje na největších hudebních festivalech. Nyní se po šesti letech vrací do komornějšího prostředí Lucerna Music Baru, kde předvede svou energickou show ve čtvrtek 3. listopadu.

Lístky jsou stále v prodeji v internetovém předprodeji za 550 korun plus poplatky. Prodej probíhá také na pokladně Lucerna Music Baru. V den konání koncertu se cena vyšplhá na 700 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Alborosie

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!