Lenny úspěšně zakončila turné. Na jaře v něm bude pokračovat

Lenny úspěšně zakončila turné. Na jaře v něm bude pokračovat

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Koncem minulého týdne Lenny ukončila své turné, kterým propagovala své debutové album Hearts. Koncerty se setkaly s obrovským zájmem fanoušků a tak se zpěvačka na jaře na koncertní pódia vrátí.

O velkém nadání zpěvačky Lenny, jejíž charakteristický chraplák si velmi rychle podmanil srdce široké veřejnosti, nebylo od začátku pochyb. Po debutu s úspěšným singlem All My Love a převzetí ocenění Objev roku v Hudebních cenách Anděl, Lenny odcestovala do Londýna studovat obor songwriting (písničkářství). Po třech letech, kdy sbírala zkušenosti, se vrátila už jako mnohem vyzrálejší a profesionálnější muzikantka, což jí pomohlo i při tvorbě debutové desky.

Důkazem je fakt, že album Hearts od svého vydání sklízí jednu pochvalnou recenzi za druhou, a je považováno za jeden z nejsilnějších hudebních počinů letošního podzimu. Stejnojmenné turné Lenny odstartovala 30. září ve Vratislavicích a zakončila 30. října v Praze. Na osmi zastávkách, které byly téměř okamžitě vyprodané, Lenny předvedla emotivní show, na kterou budou návštěvníci jistě dlouho vzpomínat. Podobný názor měli i hudební kritici, kteří taktéž nešetřili chválou.

"Celé turné dopadlo vysoko nad moje očekávání. Tyhle první výjezdy bývají podle mého spíš riskantní záležitostí. Nevíte s jistotou, jestli lidé budou mít o hudbu skutečný zájem a na koncerty přijdou. I tak jsem se snažila vytvořit koncept, který by přinášel něco nového po hudební i vizuální stránce a dala si za cíl publiku zprostředkovat co nejsilnější zážitek – a to i v klubovém prostředí," uvedla krátce po koncertě Lenny.

Vzhledem k tomu, že Hearts tour bylo až do posledního místa vyprodané, Lenny přislíbila, že na jaře svoji show přiveze do dalších měst. Vstupenky budou k dostání ještě před Vánoci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!