Twenty One Pilots zahájili evropské turné. V pátek zahrají i v Praze

Twenty One Pilots zahájili evropské turné. V pátek zahrají i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Hudební senzace Twenty One Pilots vystoupí již v pátek 4. listopadu před vyprodanou pražskou Tipsport Arenou. Spolu s Tylerem Josephem a Joshem Dunem se mohou návštěvníci těšit také na irského zpěváka vystupujícího pod uměleckým jménem Bry, který se stane předskokanem slavného dua.

Stressed Out, Ride, Lane Boy, Car Radio, House of Gold či nejnovější Heathens – to je jen malý výčet singlů americké formace Twenty One Pilots. Tyto písně si na Youtube pustily desítky, někdy i stovky milionů fanoušků. Na svém kontě má kapela již čtyři studiové desky. Na vrcholy hudebních hitparád je dostalo především album poslední, které nese název Blurryface a vyšlo v květnu minulého roku.

V současné době objíždí oblíbené americké duo evropská města v rámci svého turné EMØTIØNAL RØADSHØW. Za sebou mají již koncert ve Stockholmu a Oslu. Dnes, 30. října, je čeká vystoupení v dánském Frederiksbergu. Následovat bude Hamburg, Berlín, Varšava a v pátek 4. listopadu se konečně dočká i Praha. Většina koncertů evropského turné je vyprodána. Jinak tomu není ani u toho pražského, který se navíc chvíli po spuštění předprodeje musel přesunout kvůli obrovskému zájmu fanoušků z Fora Karlín do větších prostor Tipsport Areny.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!