Light & Love lákají na další zastávky turné novým singlem Under The Low Sun80%

Light & Love lákají na další zastávky turné novým singlem Under The Low Sun

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sourozenecké duo Light & Love se v současné době nachází na turné k debutovému albu Surrender To The Stars, během kterého Lukáše a Honzu čeká ještě sedm zastávek. Nyní na zbytek šňůry lákají novým singlem Under The Low Sun, ke kterému vzniklo skvělé lyric video.

Kolekce písní na desce Surrender To The Stars zahrnuje tvorbu bratrů Balcárkových sahající až do roku 2007, přičemž nahrávání proběhlo v rozmezí posledních tří let. Inspiraci k písním sbírá dvojice všude kolem sebe, jak zmiňuje Honza alias Johny Rainbow: "Pořád se něco děje. Skoro každý den objevujeme nové věci, o kterých by se dalo psát - i vzhledem k tomu, v jakém stavu je dnešní svět." A Lukáš alias Kosák popisuje způsob tvorby a dělbu práce mezi ním a bratrem: "Honza většinou přijde s nějakým melodickým nápěvem. Sedneme si k němu - já udělám dvojhlasy, pak společně napíšeme text a jde se nahrávat. Johny se ujal produkce - já spíš pomáhám se všemi nápady - ať už nástroji, nebo zpěvovými linkami."

A jak se zdá, kluci se v rámci tvorby vydali opravdu správnou cestou. O jejich koncerty je velmi slušný zájem a dobře si vedou i v rádiích. Poslední týdny duo Light & Love propagovalo album rozverným singlem Country Boy, nyní do rádií přichází s novinkou Under The Low Sun, ke které vzniklo hodně povedené lyric video. Termíny nadcházejících koncertů Light & Love najdete níže. Dodejme, že duo nevyjelo na šňůru samo, společně s nimi se na koncertech představí i zpěvák Thom Artway.

  • 29.10.   Jihlava, Chilli bar
  •   4.11.   Uherský Brod, Kino Máj
  •   5.11.   Nový Jičín, MC Drago
  • 10.11.   Plzeň, Anděl Café
  • 11.11.   Praha, Café v lese
  • 12.11.   České Budějovice, River café
  • 16.11.   Vysoké Mýto, M-klub

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!