Adam Ďurica vydává nové album Spolu. Na jaře ho přestaví i v České republice

Adam Ďurica vydává nové album Spolu. Na jaře ho přestaví i v České republice

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Adam Ďurica již zítra (28. října) vydává nové, v pořadí druhé studiové album Spolu. Desku v současné době propaguje singlem Dovtedy, ke kterému natočil klip v prostředí Českého Švýcarska.

Adama je bezesporu jedním z nejlepších slovenských písničkářů současnosti. Autor megahitů Neľutujem a Mandolína se dvakrát po sobě stal vítězem prestižní ankety OTO (obdoba české TÝTÝ) v kategorii Zpěvák roku a jeho videoklipy dosáhly na Youtube více než 14 milionů zhlédnutí. Po albu Mandolína, které nasbíralo řadu hudebních ocenění, přichází Ďurica konečně s novou deskou SPOLU.

"Na albu SPOLU jsem pracoval přesně rok a půl od vydání desky Mandolína.  Nové album je hudebně i textově vyzrálejší. Vnímám ho jako posun vpřed, ale zároveň nezapomínám na své fanoušky, kteří mají mojí hudbu rádi. Věřím, že jim přinášíme album, které budou rádi poslouchat," uvedl nedávno Adam.

Novinka obsahuje dvanáct songů, jež otextoval uznávaný Vlado Krausz, se kterým Adam spolupracoval již na předešlé desce.  Autorem hudby je sám Adam, který jednu píseň věnoval i své mamince. "Píseň 'Tvoj syn' je pro mojí mámu. Toto téma jsem na novém albu chtěl obsáhnout a jsem velmi rád, že se to podařilo. Stejně tak jsem jednu píseň věnoval své přítelkyni, ale tentokrát neprozradím, o kterou skladbu se jedná," říká s úsměvem Adam.

Spolu s novým albem přichází také s videoklipem na singl Dovtedy, jenž nepostrádá hitové ambice a pyšní se výbornou produkcí. Režie klipu se ujal osvědčený Ondřej Urbanec z kreativní agentury ManaWorld.eu Ten spojil své síly se slovenským písničkářem již podruhé a podle všech reakcí se spolupráce vyplatila. Adam díky tomu posílá do světa zatím jeden ze svých nejzdařilejších vizuálů, který se natáčel během října v oblasti Národního parku České Švýcarsko.

Zpěvák své nové album podpoří i několika koncerty v tomto roce, které bude ale směřovat na území Slovenska. Na jaře příštího roku plánuje na několik vystoupení zavítat i k nám.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Adam Ďurica

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!