Jana Kirschner v těchto dnech koncertuje v České republice. Lupeny na její vystoupení jdou na dračku

Jana Kirschner v těchto dnech koncertuje v České republice. Lupeny na její vystoupení jdou na dračku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Slovenská zpěvačka Jana Kirschner je opět na cestách a v současné době své více či méně známé songy představuje českým fanouškům. Pokud ji chcete vidět naživo a mít ji téměř na dosah, pospěšte si, lupeny mizí opravdu velmi rychle!

Své dvacetileté působení na česko-slovenské hudební scéně se Jana Kirschner rozhodla oslavit na koncertních pódiích. Pro své fanoušky proto připravila netradiční turné s názvem TAKMER SÓLO. Před třemi týdny skončila jeho slovenská část, všechny koncerty byly vyprodané a měly velký úspěch jak u fanoušků, tak i hudebních kritiků.

Česká část turné začala jen před pár dny, v neděli 23. října v Hradci Králové. Vstupenky na koncerty mizí rychle, například oba dva pražské jsou již vyprodané. Pražští fanoušci, kteří si nestihli koupit vstupenky, mohou Janu Kirschner vidět ještě 29. října v nedaleké Příbrami.   

Během serie koncertů zpěvačka představí největší hity své dvacetileté kariéry. Zazní například V cudzom meste, Líška, Modrá, Pokoj v duši, Na čiernom koni, písně z alba Krajina Rovina i z projektu Moruša a také některé písně známé ze spolupráce s Petrem Hapkou a Michalem Horáčkem.

"Tentokrát jsem se chtěla vrátit k sobě, ke svým písničkám a představit je tak, jak jsem je doopravdy složila. Ráda bych vyprávěla lidem více o tom, jak vznikaly, jak mě zformovaly a jak ovlivnily moji muzikantskou i lidskou cestu. Už název turné napovídá, že půjde o úplně jiný projekt, než byl ten předchozí. Tentokrát mne lidé uvidí téměř sólo… Co to znamená? Nechte se překvapit, určitě to bude stát za to!” uzavírá Jana Kirschner, která se na české publikum po dlouhé pauze nesmírně těšila a prozatím může být s vývojem turné nadmíru spokojena.

Jako host se na českém turné představuje slovenský písničkář Peter Aristone, který se ujal role předskokana. Nadcházející koncertní zastávky pak vypadají následovně:

  • 26.10. 2016 Znojmo, Městské divadlo
  • 28.10. 2016 Ostrava, Heligonka - dvojkoncert!
  • 29.10. 2016 Příbram, Divadlo A.Dvořáka
  • 30.10. 2016 Praha, Studio DVA divadlo
  • 31.10. 2016 Praha, Studio DVA divadlo
  • 1.11. 2016 Mladá Boleslav, Škoda muzeum

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!