No Name již za týden obsadí Forum Karlín. V prodeji jsou poslední desítky vstupenek

No Name již za týden obsadí Forum Karlín. V prodeji jsou poslední desítky vstupenek

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Slovenská kapela No Name se pomalu ale jistě chystá na svůj pražský koncert. V úterý 1. listopadu v prostorách Fora Karlín završí oslavu dvaceti let své existence a představí svým fanouškům nejen své velké hity, ale i aktuální album S Láskou. Na zmiňovaný koncert zbývá už jen několik desítek vstupenek!

Turné ke kulatému výročí mělo dvě části. Během té jarní kapela navštívila šest českých, tři moravská a dvě slovenská města. Začínala v březnu v Plzni, ale na podzim si kapela nechala pomyslnou třešničku na dortu - nádherné prostory pražské arény Forum Karlín. "V Praze oslavíme 20 let od našeho prvního setkání, na kterém jsme se jako studentská kapela rozhodli, že budeme slavní," říká s úsměvem lídr skupiny NO NAME Igor Timko.

No Name vydali od roku 1996, kdy se dali dohromady, celkem osm studiových desek. Od té doby působí v nezměněné sestavě. Jejich hudební cestu nikdo nikdy ničím nevydláždil a kluci si vše museli vybojovat sami, samozřejmě za podpory svých blízkých. Kapela během své dvacetileté existence v podstatě dosáhla všeho, čeho se dá v Česku a na Slovensku dosáhnout, a stále má energie i talentu na rozdávání. To je i případ jejich aktuálního titulu S Láskou, který si navíc kapela poprvé ve své historii vydala sama na vlastní značce NN Music.

"Na kapelu NO NAME se chodí kvůli hitovkám, proto je logické, že zahrajeme všechny největší hity od 'Ty a tvoja sestra' až po 'Čím to je'. Nejlepší zprávou je, že oba dva singly z našeho nového alba 'Povedz mi' a 'S Láskou' už mezi hitovky také patří. O to víc se těšíme na chvíli, kdy je odpálíme před našimi fanoušky," dodává Igor Timko, který tak v Karlíně slibuje nezapomenutelnou show sedminásobného Slávika bez hranic.

Připomeňme, že speciálním hostem koncertu bude kapela Všichni Svatí, která se ujme role předskokana. Zároveň dodejme, že zájem o lístky na koncert No Name je dle očekávání obrovský a na pražskou show v současné době zbývá už jen několik desítek kousků. Pokud chcete být 1. listopadu u toho, rozhodně byste si měli s koupí pospíšit.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!