Letošní ročník halovky Transmission vypukne přesně za týden

Letošní ročník halovky Transmission vypukne přesně za týden

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud patříte mezi fanoušky taneční a trancové hudby, jistě odpočítáváte poslední dny do dalšího ročníku největší halovky tohoto druhu na světě. Jubilejní desátý ročník Transmission se v pražské O2 areně uskuteční přesně za týden, tedy 29. října. A podle dostupných informací bude opětovně vyprodán.

Již v sobotu 29. října oslaví Transmission Festival své desetileté výročí s premiérovou show nazvanou The Lost Oracle, tedy Ztracená věštkyně. Vizuál celé akce návštěvníky tentokrát zavede do chrámu, kde se pokusí získat informace o budoucnosti a rozluštit ji z magické krychle. Více než kdykoliv předtím bude tato show audiovizuální podívanou, kde se propojí zvuk a vizuální svět. Pořadatelé slibují neobyčejné množství laserů v kombinaci s více než 300 světelnými instalacemi, jež budou detailně propojeny se speciálními efekty, video-mappingem a vystoupeními tanečníků a herců, díky kterým tato výjimečná show ohromí i základní smysly návštěvníků.

Ikony taneční hudby, které se během jedenáctihodinové podívané vystřídají za mixážními pulty, jsou pro letošní rok opravdu hvězdné. Chybět nebude resident všech dosavadních ročníků - Markus Schulz, kterému bude (pomyslně) sekundovat Ferry Corsten se svým úžasným audiovizuálním projektem Gouryella. Chybět nebo ani John O’Callaghan, MaRLo, Vini Vici, Orkidea a pánové Driftmoon a ReOrder, kteří se dali dohromady speciálně pro Transmission, aby předvedli exkluzivní back 2 back vystoupení. Pro celou noc nás rozehřeje český warm-up DJ Thomas Coastline.

Samozřejmě nebude chybět ani všemi tolik oblíbený Transmix, což je předpřipravený hudební mix s pečlivě synchronizovanou světelnou a laserovou show v kombinaci s ohromujícími vizualizacemi v podání holandského VJ týmu Vision Impossible, který je špičkou ve svém oboru. Připravte se tedy na jedinečnou show svého druhu, na které se představí živí účinkující společně s ohromující hrou světel, laserů a ohňostrojů, aby návštěvníkům nabídli neobyčejný zážitek nočního života.

O Transmission je každoročně větší a větší zájem nejen ze strany tuzemských fanoušků, ale i ze zahraniční. Pravidelně na akci dorazí návštěvníci až ze šedesáti zemí celého světa. Nejinak tomu bude i tentokrát a podle všeho bude opětovně vyprodáno. Pořadatelé před pár dny do prodeje uvolnili posledních 1500 vstupenek, až se tyto prodají, bude i letošní Transmission oficiálně sold out. Proto s koupí rozhodně neotálejte.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Markus Schulz, Ferry Corsten

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!