Po třetí na místě činu! Rapper Astronautalis se vrací do Lucerna Music Baru

Po třetí na místě činu! Rapper Astronautalis se vrací do Lucerna Music Baru

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již po třetí se do pražského Lucerna Music Baru vrátí floridský rapper Astronautalis, který přijede českému publiku představit svou novou, v pořadí již pátou studiovou desku Cut The Body Loose. Spolu s ním na koncert dorazí také experimentující americká písničkářka Aby Wolf.

Během svých dvou předchozích koncertů v Lucerna Music Baru Astronautalis dokázal, že mu nedělá problém vytvořit pro návštěvníky velmi divoký večírek plný potu a energie. Jinak by tomu nemělo být ani příští rok. „Praha je pro mě speciální místo a pokaždé se tam strašně rád vracím. Oblíbil jsem si tam vlastně všechno,“ těší se na další pražský koncert oblíbený americký rapper.

Novou desku Cut The Body Loose představí Austronautalis ve čtvrtek 23. února v Lucerna Music Baru. Tentokrát bude navíc koncert výjimečný i osobou předskokanky. Spolu s rapperem dorazí totiž experimentující písničkářka Aby Wolf, která v Česku úspěšně koncertovala jako vokalistka rapperky Dessy. V současné době spolupracuje s lidmi kolem indie hiphopového kolektivu Doomtree. Na svém kontě má také pozoruhodné sólové desky, poslední nese název Call The Rocks.

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji či na pokladně Lucerna Music Baru. Zvýhodněná předprodejní cena činí 330 korun, na místě v den konání pak naroste na 380 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Astronautalis

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!