Americký hudební projekt Tycho přijede do Prahy s novou deskou

Americký hudební projekt Tycho přijede do Prahy s novou deskou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kalifornský downtempový projekt Tycho představí v Praze své nové album. Čtvrtá studiová deska nese název Epoch a vyšla v září tohoto roku. Fanouškům přináší perfektní propojení elektronické hudby se živými nástroji. Obsahuje jedenáct nových skladeb a v žebříčku elektronických desek magazínu Billboard dosáhlo první příčky.

Do Prahy se americká kapela Tycho vrátí 15. února, kdy vystoupí v MeetFactory. Oficiální předprodej vstupenek startuje v pátek 21. října v 10 hodin. V současné době byl však spuštěn exkluzivní předprodej s omezeným množstvím vstupenek na oficiálních stránkách pořadatelské agentury Fource Entertainment. Zájemci seženou lístek za 490 korun.

Hudební projekt Tycho založil v roce 2002 americký designér, fotograf a producent Scott Hansen. Základem tvorby jsou IDM, ambient a downtempo, nicméně postupně se čistě elektronická hudba doplnila i o zvuky živých nástrojů. Díky tomu byla sestava formace rozšířená i o baskytaristu a kytaristu Zaca Browna a bubeníka Roryho O’Connora. Na novém albu nechybí ani vliv post rocku. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci: Tycho

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!