Event Day Brno představí novinky i osvědčené rady z oboru zážitkového marketingu

Event Day Brno představí novinky i osvědčené rady z oboru zážitkového marketingu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pro všechny, kteří se zabývají nebo se zajímají o oblast zážitkového marketingu, se již po čtvrté uskuteční veletrh eventových služeb Event Day Brno. Ten v pátek 11. listopadu v brněnské Fait Gallery nabídne přehled o současné nabídce služeb, aktuálních trendech i nejčerstvějších novinkách.

Pořádání rozmanitých eventů pro klienty, zákazníky, zaměstnance i pro širokou veřejnost nabývá na stále větší důležitosti. Toho si všimli taky organizátoři veletrhu Event Day, kteří tak pro návštěvníky nabízí ucelenou prezentaci novinek a trendů v oblasti zážitkového marketingu.  „Veletrh nabízí inspiraci všem, kteří pořádají společenské akce nejrůznějšího charakteru, ať už se jedná o konference, kongresy, semináře, teambuildingy nebo firemní večírky. Je ale také inspirací pro jednotlivce, kteří organizují soukromou akci, například oslavu nebo večírek,“ láká na veletrh Lucie Čedíková, manažerka veletrhu.

Na veletrhu se návštěvníků představí agentury, které organizují zážitkové eventy na klíč. Chybět nebudou ani prezentace firem, jež nabízí prostory pro jejich pořádání. Mezi nimi bude třeba i multifunkční veletržní areál PVA EXPO PRAHA. Zábavný program si pak připravily umělecké agentury. Zájemci tak mohou zhlédnout akrobatický tanec na vertikální tyči nebo se vyfotit v zábavném fotokoutku.

Program pak doplní i pronajímatelé mobiliáře, květinové dekorace či agentury s hosteskami a promotéry. V rámci doprovodného programu proběhne také přednáška „Jak na eventy“ a souběžně s veletrhem se uskuteční i 10. ročník prezentační a vzdělávací akce o zásadních trendech a potenciálu vizuální komunikaci Den signmakingu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Fait Gallery

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!