Bastille přivezou do Prahy známé hity i novou desku. Do rádií právě posílají skvělý singl

Bastille přivezou do Prahy známé hity i novou desku. Do rádií právě posílají skvělý singl

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Když se britská kapela Bastille před třemi lety hitem Pompeii poprvé globálně prosadila, nikdo asi nečekal, že se čtveřice z Londýna během krátké doby stane jednou z nejoblíbenějších britských kapel poslední dekády. Své debutové desky Bad Blood pánové prodali (včetně dvoudiskové reedice) přes čtyři milióny kusů, a bylo tak jen otázkou času, než se dočkáme nástupce.

Indie kapela vydala druhé studiové album Wild World začátkem září a jednoznačně jím potvrdila svoji silnou pozici mezi dnešními britskými skupinami. Desku ohlašoval skvělý singl Good Grief, který zabodoval v mnoha světových hitparádách. Obdobně si vedlo i album samotné, které debutovalo v první desítce prodejních hitparád ve více než dvaceti zemích a doma v Anglii se drželo na prvním příčce po dobu dvou týdnů. Skvělý byl i start v Americe, kde se titul vměstnal do první pětky.

Nyní konečně přišel ten správný čas do rádií poslat další singlovku. Po hitu Good Grief padla volba na chytlavou píseň Send Them Off! Ani tento song nezapře hitové ambice, za kterými stojí zpěvák Dan Smith, který píseň napsal. Doporučujeme se podívat níže i na skvělé doprovodné video, které je plné démonů a skvěle koresponduje s celou náladou songu.

Bastille desku natáčeli opět v tom samém malém studiu v jižní části Londýna, kde kdysi vznikla i debutová deska. Svoje dosavadní hity z ní, ale i songy z alba Wild World kapela v současné době představuje naživo. Po několika koncertech v Americe se čtveřice 28. října přesune do Anglie, kde začne evropská část turné. To kapelu samozřejmě opět zavede i do České republiky, kde má velký zástup fanouškům. V pražském Foru Karlín se na jejich koncert můžeme těšit už 26. listopadu.

Lupeny na tento koncert mizí obrovskou rychlostí, proto nedoporučujeme s jejich koupí otálet.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Bastille

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!