Písničkář Gregory Alan Isakov zaujal pražské publikum jako předskokan Passengera. V březnu se vrátí se sólovým koncertem

Písničkář Gregory Alan Isakov zaujal pražské publikum jako předskokan Passengera. V březnu se vrátí se sólovým koncertem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Písničkář Gregory Alan Isakov se nedávno představil zaplněné Lucerně jako předskokan populárního britského zpěváka Passengera. A v Praze se mu pravděpodobně velmi zalíbilo, protože vzápětí po vystoupení oznámil i termín svého prvního českého sólového vystoupení.

Do Prahy se Gregory Alan Isakov vrátí 13. března 2017, kdy zahraje v klubu La Loca. Návštěvníci se mohou opět těšit na indie folkové písně plné emocí, kterými zaujal už i publikum pražské Lucerny. Tentokrát však vystoupí v daleko komornější atmosféře. Předprodej vstupenek startuje 7. října v 10 hodin. K dostání budou za 390 korun.

Gregory Alan Isakov se cítí jako Američan z Colorada, i když se narodil v jihoamerickém Johannesburgu. Svou debutovou desku Rust Colored vydal již před třinácti lety. Od té doby objíždí svět a těší svou muzikou ty, kteří mají zájem o osobité folkové skladby. Cestování hraje také velkou roli v jeho písních. Na svém kontě má nyní již šest alb. Poslední z nich vyšlo tento rok a jedná se o kompilaci nejlepších skladeb jeho tvorby. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Gregory Alan Isakov

Místo konání:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!