V lednu rozezní pražskou O2 arenu hudba z Harryho Pottera

V lednu rozezní pražskou O2 arenu hudba z Harryho Pottera

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Je tomu již patnáct let, co byl natočen první díl oblíbené série o kouzelnickém učni Harrym Potterovi. Ač ho od té doby fanoušci viděli určitě již několikrát, nyní mají unikátní možnost užít si tento oblíbený snímek spolu s živou hudbou. O tu se v rámci série koncertů hudby z filmů Harry Potter postará Český národní symfonický orchestr.

„Filmová série Harry Potter je jedním z ojedinělých kulturních fenoménů, který stále přináší potěšení milionům fanoušků po celém světě. Je nám velkým potěšením, že můžeme poprvé v historii poskytnout divákům jedinečnou příležitost poslechnout si oceněnou hudbu, hranou živě symfonickým orchestrem, a zároveň zhlédnout milovaný film promítaný na velkém plátně. Bude to nezapomenutelná událost,“ říká Justin Freer, producent této koncertní série. „Harry Potter je synonymem vzrušeni po celém světě a věříme, že si představením teto neuvěřitelné hudby, společně s celým filmem, diváci užiji návrat do tohoto kouzelného světa, k mnoha úžasným postavám, které ho obývají, a k jejich dobrodružstvím,“ doplňuje.

Na návštěvníky tak čeká 28. ledna 2017 v pražské O2 areně neobyčejný filmový i hudební zážitek. Film bude promítán ve vysokém rozlišení na dvanáctimetrovém plátně. O každý tón, který během projekce zazní, se postará Český národní symfonický orchestr. Fanoušci si tak budou moci užít nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse v živém podání jednoho z předních českých souborů, jenž letos oslaví své třiadvacáté narozeniny.

Vstupenky na show Harry Potter a kámen mudrců In Concert lze zakoupit v internetovém předprodeji za cenu od 690 do 1 490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Více o "Harry Potter"

Filmové recenze

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!