Bryan Adams zbourá pražskou O2 arenu úplně sám

Bryan Adams zbourá pražskou O2 arenu úplně sám

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Do pražského koncertu Bryana Adamse zbývá už jen jeden den a vzhledem k tomu, že se doposud neobjevila žádná informace o nějakém předskokanovi, bude kanadský rocker a jeho kapela jedinými, kteří ve středu 5. října rozpálí pražské publikum.

Což ale vlastně není vůbec špatná informace. Bryan Adams za dobu své více než čtyři dekády trvající kariéry vydal třináct řadových alb, pět živáků a celkem šedesát devět singlů, z kterých se v drtivé většině staly velké hity. Bude tedy velmi složité, aby do playlistu zařadil všechny osvědčené pecky a zároveň ale neopomenul představit několik ukázek z poslední studiovky Get Up!, která vyšla na podzim minulého roku.

Evropskou část svého Get Up Tour Adams rozdělil na několik částí. Ta poslední pro letošní rok byla zahájena koncem minulého týdne vyprodanou show v Luxemburgu (viz foto), kde kanadský umělec odehrál celkem tři desítky písní. Základní část vystoupení čítala celkem čtyřiadvacet songů, mezi kterými nechyběly hity Heaven, It's Only Love, Summer Of '69, Run To You nebo Please Forgive Me. V rámci přídavku se Bryan představil především akusticky a k dobru dal například i cover jednoho z hitů Elvise Presleyho.

Většina vstupenek na zítřejší koncert v kategorii sezení je již vyprodána, aktuálně jsou k dispozici především ty nejvzdálenější, tedy téměř přímo proti pódiu (sektory 424 a 417). Pokud chcete na rockovém koncertě raději stát, tak máte ještě vcelku štěstí. Těch je v prodeji ještě několik stovek. Pokud ještě nějaké vstupenky po ukončení předprodeje zůstanou, budete je moci zakoupit přímo na pokladnách O2 areny.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Bryan Adams

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!