Robbie Williams vydá začátkem listopadu novou desku. Pak vyrazí na obrovské turné70%

Robbie Williams vydá začátkem listopadu novou desku. Pak vyrazí na obrovské turné

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvák Robbie Williams sice není se svými songy a deskami v poslední době zrovna moc úspěšný, ale jak naznačují nejnovější informace, čekají nás měsíce, kdy tohoto britského hudebníka bude i tak všude plno. Již v listopadu totiž vydá novou studiovou desku a v příštím roce hodlá vyjet na obrovské světové turné.

Robbie před několika měsíci oznámil, že opouští Universal Music, kde měl útočiště poslední léta a novinku s názvem Heavy Entertainment Show vydá u labelu Sony Music, s kterým uzavřel exkluzivní kontrakt. Williams své nové album vydá již 4. listopadu a nabídne na něm jedenáct autorských písní. Novinka bude mít i tzv. deluxe podobu, která bude obohacena o pět dalších songů, v případě digitální verze kupující získají ke stažení navíc i klipy ke dvěma písním a více než půlhodinový dokument o vzniku desky.

Své jedenácté studiové album dal zpěvák dohromady s osvědčeným týmem, s kterým spolupracoval již v minulosti. Hlavní úlohu měl producent Guy Chambers, který byl u zrodu Robbieho komerčně nejúspěšnějších alb (například Life Thru A Lens, I've Been Expecting You, Sing When You're Winning nebo Escapology), do týmu ale patřili například i zpěváci Ed Sheeran a Rufus Wainwright, nebo francouzská legenda Serge Gainsbourg.

Zpěvák z desky právě představil pilotní singl Party Like A Russian, který doprovází pompézní videoklip (video níže). Zároveň v jednom z nejnovějších rozhovorů přiznal, že má s novou deskou velké koncertní plány. Ty by podle jeho slov měly začít na jaře příštího roku a trvat více než rok. Nezbývá než doufat, že si Robbie Williams v rámci turné vzpomene i na své fanoušky v České republice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!