Po pěti letech zavítá do Prahy hudebník Alex Clare. Představí písně z nové desky

Po pěti letech zavítá do Prahy hudebník Alex Clare. Představí písně z nové desky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po dobu dlouhých pěti let se britský hudebník Alex Clare České republice vyhýbal. Nyní se však autor populárního hitu Too Close opět vrací. Na počátku příštího roku přijede fanouškům živě představit své nové album Tail of Lions, které vyjde 11. listopadu.

Britský hudebník a textař Alex Clare zahájil svou hudební kariéru v roce 2010 a už následující rok vydal své debutové album The Lateness of the Hour, které produkovali Mike Spencer a Major Lazer. Album přineslo i veleúspěšný singl Too Close, který vynesl Alexovi i nominaci na prestižní Brit Award. Druhá studiová deska Three Hearts následovala v roce 2014, její hlavní singl War Rages On se objevil i v úspěšném seriálu BBC Our Girl.

Nyní o sobě dává Alex Clare opět vědět se svým třetím albem Tail of Lions. „Je skvělé být zpět, doufám, že si to užijete,“ říká oblíbený zpěvák. Na podporu své poslední desky se vydává na počátku příštího roku na rozsáhlé evropské turné, které odstartuje 29. ledna v britském Glasgow a ukončí 22. února v Paříži. Mezitím navštíví třeba i Londýn, Amsterdam, Berlín, Vídeň, Varšavu či Curych.

Koncert se uskuteční 8. února 2017pražském klubu Roxy. Předprodej vstupenek bude zahájen 30. září v deset hodin. Lístek zájemci pořídí za 495 korun v síti Ticketpro či na stránkách pořadatelské agentury Fource Entertainment. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: Alex Clare

Místo konání: Roxy Prague

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!