Superstar Emma Drobná vydala konečně první singl i videoklip 70%

Superstar Emma Drobná vydala konečně první singl i videoklip

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Dlouho napínala zpěvačka Emma Drobná své fanoušky. Se svým prvním původním singlem Smile si totiž dávala pěkně na čas. Nyní je ale venku spolu s videoklipem, který ho doprovází. Ten si po necelém týdnu pustilo na Youtube již téměř 200 tisíc fanoušků. 

Jen pár týdnů po skončení poslední série populární soutěže Česko-Slovenská SuperStar vyšla kompilace s vystoupeními Emmy Drobné, které předvedla v soutěži. Během ní zazpívala třeba písně od Coldplay, Britney Spears, Rihanny či klasiku Čerešně od Hany Hegerové. Se svou první původní skladbou přichází ale až nyní.

Se singlem Smile pomáhal Emmě Drobné bratislavský producentský tým CMH, jenž spolupracoval třeba s Debbie či Tinou. Text si vzala na starosti samotná zpěvačka. „Text písně vznikl ještě minulý rok. Je to v podstatě moje výpověď. A můj pohled na lásku,“ vysvětluje Drobná, která si získala přízeň diváků SuperStar především svou osobností a samozřejmě výborných zpěvem. Ten předvádí také ve svém prvním singlu. A fanoušci v diskuzích sborově zvolávají, že je Emma slovenskou Ellie Goulding.

Skladba je skutečně hodně podobná stylu písní hvězdné Goulding a dalších zahraničních zpěvaček. Právě tento styl totiž „frčí“. Emma Drobná se tak nenabízí pro posluchače alternativní osobitou hudbu, ale zapadá do komerčního hudebního diktátu. I tak je kousek ale kvalitní a rozhodně se nedá označit jako prvoplánový popový kousek, byť originalitou také zrovna neohromí. Daleko tuctovější je však samotný videoklip. Ten totiž není vážně ničím zajímavý a vydržet se čtyři minuty s nadšením koukat na chodící či stojící zpěvačku, byť velmi atraktivní, vydrží jen ti největší fanoušci.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!