Kapela ATMO music vyjede na turné představit novou desku Sen

Kapela ATMO music vyjede na turné představit novou desku Sen

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Liberecká kapela ATMO music, která je známá především díky hitům Polety či Andělé, vyjíždí propagovat svou druhou studiovou desku na rozsáhlou koncertní šňůru, během níž navštíví devatenáct měst po celé České republice. Jejím vrcholem se stane koncert v pražském Lucerna Music Baru, kde proběhne i slavnostní křest alba.

Druhá studiová deska kapely ATMO music nese název Sen a pokouší se navázat na úspěšný debut Andělé X Démoni. Stejně jako na prvním albu i k natáčení Snu si duo ATMO music přizvalo mnoho svých kolegů z branže. S písněmi jim pomohl třeba Jakub Děkan, Thom Artway, Sebastian či Lipo. Deska vyšla v polovině května a okamžitě se dostala na třetí příčku oficiálního přehledu nejprodávanějších titulů. Fanouškům jsou již jistě známé hity singly jako Ráno, Valerie nebo Stíny.

Beef i ODD si s sebou na turné přiberou i několik hostů. Jistá je účast rappera Lipa, který je jako speciální host doprovodí na všech koncertech. Sen Tour 2016 odstartuje 7. října v Čelákovicích a skončí 17. prosince v Rychnově nad Kněžnou. Na své vystoupení se mohou těšit třeba i fanoušci z Ostravy, Brna, Plzně, Olomouce či Českých Budějovic. Ten nejdůležitější koncert se ale uskuteční 20. října v Praze, kde proběhne také křest nové desky.

ATMO MUSIC SEN TOUR 2016:

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Atmo music, Lipo

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!