Koncert Bryana Adamse se blíží. Do Prahy veze největší hity a i nové album Get Up!

Koncert Bryana Adamse se blíží. Do Prahy veze největší hity a i nové album Get Up!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Podzimní sezona plná koncertů těch největších hudebních hvězd se pomalu rozjíždí a naše hlavní město se tak v blízké době může těšit na vystoupení kapel Nickelback, The Cure, Placebo nebo Roda Stewarta či Paula Simona. Jedním z těch, kteří jsou u nás ve velké oblibě a do naší republiky se brzy vrátí již posedmé, bude Bryan Adams.

Kanadský dřevorubec tentokrát vystoupí v pražské O2 areně a kromě osvědčených hitů slibuje zahrát i většinu písní z poslední studiové desky Get Up!, kterou vydal loni na podzim. A rozhodně bude mít z čeho vybírat - hudbě se profesionálně věnuje již dobrých čtyřicet let, na svém kontě má za tu dobu třináct studiových alb, pět kompilací, pět živých desek a téměř sedmdesát singlů.

Evropskou část svého Get Up Tour Adams rozdělil na několik částí. Ta poslední pro letošní rok odstartuje již 1. října v Luxemburgu a na našem kontinentě plánuje v roce 2016 již pouze osm zastávek. Mimo Prahy zahraje například v Paříži, Košicích, Budapešti nebo Sofii. U nás se představí již 5. října a jeho show odstartuje ve 20 hodin.

Vstupenky na koncert seženete v předprodejích sítě Ticketportal, a to jak na stání, tak v některých sektorech na sezení. Pokud chcete mít na koncertě hezký výhled, měli byste si pospíšit, v těch nejatraktivnějších sektorech už zbývá jen pár volných vstupenek.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Bryan Adams

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!